Exor Eti d.o.o. Beograd je ove godine na svom štandu prvi put predstavio HMT-1 (Head Mounted Tablet) novi, potpuno „hands-free“ uređaj sa glasovno kontrolisanim korisničkim interfejsom čiji je cilj da radnicima na terenu oslobodi ruke kako bi bezbedno rukovali alatom, čak i u ekstremnim uslovima. Demonstracijom mnogobrojnih funkcija ovog proizvoda na samom štandu, zaposleni firme Exor Eti pokazali su posetiocima da je HMT-1 brži, sigurniji i pametniji od tableta i pametnih naočara.

Kao i prošle godine na štandu je predstavljen softver EPLAN za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije kompanije EPLAN Software & Service GmbH sa akcentom na module Pro Panel za 3D modelovanje razvodnih ormara i Fluid za projektovanje hidrauličkih i pneumatskih sistema. Na štandu su predstavljeni i neki od uspešno realizovanih projekata kao i sve mogućnosti za saradnju, neposredno ili preko partnera.

I ove godine posebno interesovanje izazvala je zenon softverska platforma za automatizaciju, kompanije COPA-DATA iz Austrije, čija rastuća primena na našem tržištu iznova dokazuje kako inženjering i automatizovano upravljanje proizvodnom i infrastrukturnom opremom može biti izuzetno lako.

Prezentovanjem nekih od uspešno realizovanih projekata posetioci su mogli da se uvere kako zenon može pomoći u ostvarivanju operativnih ciljeva, bilo da se radi o firmama u industriji ili energetici.

Na štandu su se mogla videti i HMI rešenja svetskog proizvođača EXOR iz Verone čiji je fokus na poboljšanju korisničkog iskustva na osnovu napredne tehnologije Indystry 4.0.

KONTAKT: EXOR ETI d.o.o Radoja Domanovića 16 11000 Beograd, Srbija Tel: +381 11 4077 165 Tel/fax: +381 11 4063 414 e-mail:info@exor-eti.rs www.exor-eti.rs